Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-03@17:51:24 GMT

راه های کنتـرل سرماخوردگی با داروهای گیــاهی

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۴۵۷۴

خرداد: گلو درد ، سرفه و آبریزش بینی از عوارض بیماری سرماخوردگی می باشد.
همانطور که می دانید سرماخوردگی از بیماری های شایع در فصل های سرد سال است. سرفه نوعی واکنش دفاعی بدن به مواد محرک تنفسی یا آلودگی هوا برای دفع ترشحات و عوامل محرک است . در بعضی افراد ، خارش و ناراحتی گلو بعد از مواجهه با عوامل حساسیت زا شروع شده و با سرفه ، عطسه ،آبریزش بینی و گاهی قرمزی و سوزش چشم همراه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف بیشتر مایعات نیمه گرم ، شستشو و غرغره گلو و بینی با محلول های نمکی، بخور با محلول های اکالیپتوس ،دوری از عوامل محرک مانند آلودگی هوا ، دود سیگار ،گرد و غبار، مواد شیمیایی و حساسیت زا همچنین توجه به درمان عفونت های دستگاه تنفسی در رفع این عوارض مفیــد خواهـد بود.
شربت گیاهی آوی پکت این شربت حاوی عصاره آویشن می باشد که به عنوان یک ضد التهاب و ضد عفونی کننده گیاهی در رفع التهاب گلو و مجاری تنفسی و تسکین سرفه های ناشی از سرما خوردگی یا عوامل حساسیت زا موثر است.ضمنا آویشن به عنوان یک خلط آور گیاهی باعث روان شدن خلط ودر نتیجه خروج راحت تر آن توسط سرفه می شود.
از آنجا که آلودگی هوا و دود سیگار از عوامل عمده و شایع ایجاد التهاب درراه های هوایی و در نتیجه سرفه و تنگی نفس می باشند ، این شربت در کنترل این حالات بسیار موثر است. همچنین شربت پدی کاف جهت کنترل سرفه و خلط در اطفال مناسب می باشد . این شربت از عصاره آویشن ، عشقه (پیچک) و همچنین ختمی تهیه شده، فاقد شیرین کننده های مصنوعی و الکل بوده و طعم آن برای کودکان مطلـوب است.
محلول بخور اکالیپتوس ( اکالیپتوس اینهالر دینه) به دلیل دارا بودن منتول و اسانس هایی چون آویشن ، اکالیپتوس و نعنا جهت ضد عفونی کردن هوا هنگام شیوع بیماری های واگیر دار تنفسی و سرما خوردگی همچنین به عنوان ضد التهاب مجاری تنفسی کاربرد دارد.
از اکالیپتوس اینهالر دینه جهت تسکین علائم سینوزیت بویژه درد ناحیه پیشانی وگرفتگی بینی می توان استفاده کرد. قرص مکیدنی آلتادین حاوی گل همیشه بهار
(کالاندولا) ، گل ختمی و عصاره ریشه شیرین بیان است. مصرف این قرص به ویژه در اوایل سرماخوردگی به تسکین علائم و کوتاه شدن دوره بیماری
کمک می کند. ختمی موجود در این قرص به عنوان نرم کننده در رفع خشکی گلو و حلق موثر است. شیرین بیان و کالاندولا در رفع التهاب در گلو دردهای تحریکی و حساسیتی و نیز به عنوان داروی کمکی در بهبود گلو دردهای عفونی موثر است.



برچسب ها: سرماخوردگی ، دارو گیاهی ، اکالیپتوس

منبع: خرداد

کلیدواژه: سرماخوردگی دارو گیاهی اکالیپتوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است

به گزارش خبرگزاری مهر، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

کد خبر 6093930 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند