Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانطور که می‌دانید سرماخوردگی از بیماری‌های شایع در فصل‌های سرد سال است. سرفه نوعی واکنش دفاعی بدن به مواد محرک تنفسی یا آلودگی هوا برای دفع ترشحات و عوامل محرک است. در بعضی افراد، خارش و ناراحتی گلو بعد از مواجهه با عوامل حساسیت زا شروع شده و با سرفه، عطسه، آبریزش بینی و گاهی قرمزی و سوزش چشم همراه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مصرف بیشتر مایعات نیمه گرم، شستشو و غرغره گلو و بینی با محلول‌های نمکی، بخور با محلول‌های اکالیپتوس، دوری از عوامل محرک مانند آلودگی هوا، دود سیگار، گرد و غبار، مواد شیمیایی و حساسیت زا همچنین توجه به درمان عفونت‌های دستگاه تنفسی در رفع این عوارض مفیــد خواهـد بود.

شربت گیاهی آوی پکت این شربت حاوی عصاره آویشن می‌باشد که به عنوان یک ضد التهاب و ضد عفونی کننده گیاهی در رفع التهاب گلو و مجاری تنفسی و تسکین سرفه‌های ناشی از سرما خوردگی یا عوامل حساسیت زا موثر است. ضمنا آویشن به عنوان یک خلط آور گیاهی باعث روان شدن خلط ودر نتیجه خروج راحت‌تر آن توسط سرفه می‌شود.

از آنجا که آلودگی هوا و دود سیگار از عوامل عمده و شایع ایجاد التهاب درراه‌های هوایی و در نتیجه سرفه و تنگی نفس می‌باشند، این شربت در کنترل این حالات بسیار موثر است. همچنین شربت پدی کاف جهت کنترل سرفه و خلط در اطفال مناسب می‌باشد. این شربت از عصاره آویشن، عشقه (پیچک) و همچنین ختمی تهیه شده، فاقد شیرین کننده‌های مصنوعی و الکل بوده و طعم آن برای کودکان مطلـوب است.

محلول بخور اکالیپتوس (اکالیپتوس اینهالر دینه) به دلیل دارا بودن منتول و اسانس هایی، چون آویشن، اکالیپتوس و نعنا جهت ضد عفونی کردن هوا هنگام شیوع بیماری‌های واگیر دار تنفسی و سرما خوردگی همچنین به عنوان ضد التهاب مجاری تنفسی کاربرد دارد.

از اکالیپتوس اینهالر دینه جهت تسکین علائم سینوزیت بویژه درد ناحیه پیشانی وگرفتگی بینی می‌توان استفاده کرد. قرص مکیدنی آلتادین حاوی گل همیشه بهار

(کالاندولا)، گل ختمی و عصاره ریشه شیرین بیان است. مصرف این قرص به ویژه در اوایل سرماخوردگی به تسکین علائم و کوتاه شدن دوره بیماری

کمک می‌کند. ختمی موجود در این قرص به عنوان نرم کننده در رفع خشکی گلو و حلق موثر است. شیرین بیان و کالاندولا در رفع التهاب در گلو درد‌های تحریکی و حساسیتی و نیز به عنوان داروی کمکی در بهبود گلو درد‌های عفونی موثر است.




منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرماخوردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاوید بخت پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد سرانه نخست جنگل در کشور را دارد و ۸۷ درصد مساحت استان در عرصه‌های ملی است.

وی با بیان اینکه دوهزار و ۱۰۰ گونه گیاهی و ۴۵۰ گونه گیاه دارویی در استان رشد می‌کنند، گفت: ریشه کنی و برداشت بی رویه سبب شده که گیاهانی همچون، «بن سرخ»، «بیلهر»، «تره»، «جاشیر» خوراکی، «کرفس» کوهی، «آنغوزه» و «باریجه» در خطر انقراض قرار بگیرند.

جاوید بخت تصریح کرد: جریمه ریشه کنی هر بوته بر اساس قانون یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است اما همچنان ریشه کنی گیاهان در استان ادامه دارد.

وی افزود: مسدود کردن جاده‌های فرعی منتهی به مراتع، فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌های جمعی و سازماندهی نیروها به سمت مناطق بحرانی که خطر تخریب گیاهان مرتعی دارند از مهمترین اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ریشه کنی گیاهان کوهی و در حال انقراض استان است.

مدیرکل منابع طبیعی استان با بیان اینکه در سال گذشته ۶۵ هزار بوته کرفس در منطقه دیمشوک با مشارکت شهروندان طبیعت دوست در عرصه‌های منابع طبیعی کشت شد، گفت: استفاده از ظرفیت مرتع‌داران دارای پروانه به صورت بهینه از منطقه «گُرگو»، «دلی گردو» و «میان تنگان» و همچنین برخورد قانونی لازم برای عبرت آموزی دیگران از اقدامات انجام شده در راستای کاهش بوته کنی هستند.

جاوید بخت تصریح کرد: فرهنگ سازی اساسی و اصولی مرتبط با بقای منابع طبیعی برای آیندگان، آموزش مردم و جوامع محلی درباره زمان و میزان بهره‌برداری از گیاهان مرتعی و اطلاع رسانی عواقب قانونی و میزان جرایم ریشه‌کنی گیاهان مراتع، می‌تواند به کاهش بوته کنی در استان و جلوگیری از انقراض گونه‌های گیاهی کمک کند.

کد خبر 6094110

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است