Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@23:00:00 GMT

پیشرفت پارکینسون با شربت سرفه کند می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۳۵۹۱

پیشرفت پارکینسون با شربت سرفه کند می‌شود

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، تحقیقات نشان داده است که یک شربت سرفه کشف شده در دهه 1970 برای درمان بیماری پارکینسون می تواند مفید باشد.این شربت که Ambroxol نام دارد با کمک به از بین بردن مواد دفعی و مضر از سلول ها، در اصلاح عدم عملکرد ناشی از بیماری به آنها کمک می کند.

سلول هایی که حرکت را در مغز کنترل می کنند به تدریج در بیماری پارکینسون آسیب می بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی، بیماران پارکینسون مشکلاتی در تعادل و راه رفتن را تجربه می کنند. لرزش غیر ارادی و کند شدن حرکات، در بدن آنها مشاهده می شود.

تخمین زده می شود که حدود 110 هزار بیمار مبتلا به بیماری پارکینسون در ایران وجود داشته باشد، این تعداد حدود 145 هزار نفر در بریتانیا است.

براساس تحقیقات صورت گرفته در موسسه عصب شناسی دانشگاه UCL توسط آنتونی شاپیرا مشخص شد که آمبروکسول سطح پروتئین گلوکو سربروسیداز را در سلول ها افزایش می دهد. گلوکو سربروسیداز که با نام GCase نیز شناخته می شود، آنزیم های مخرب و مواد اضافه و دفعی در سلول ها را از بین می برد.

جهش در کدی که تنظیم کننده ژن GCase است می تواند منجر به پارکینسون شود و همچنین فعالیت این آنزیم می تواند باعث ایجاد خطاهایی در مغز بیماران پارکینسون شود. مطالعات دکتر شاپیرا نشان داده است که با افزایش مقدار GCase ، با مصرف آمبروکسول به از بین بردن پسماندهای موجود در سلولها به طور مؤثر کمک می کند.

در این مطالعه که با حمایت مالی موسسه خیریه « Cure Parkinson’s Trust » صورت گرفته 17 بیمار مبتلا به پارکینسون روزانه و به مدت 6 ماه دوز ایمنی از آمبروکسول را دریافت کردند. نتایج به دست آمده نشان داد که آمبروکسول به خوبی عمل کرده و دارو با عبور از سد خونی مغز ، سطح GCase را افزایش می دهد.

در این مطالعه مشاهده شد که این دارو با موفقیت وارد سد خونی مغز شده و سطح پروتئین GCase را در مایع مغزی نخاعی بیماران تقریباً 35٪ افزایش داده است.

دکتر شاپیرا در این زمینه گفت "به لطف Ambroxol ، سطح GCase افزایش می یابد و به سلول ها اجازه می دهد مواد زائد را از بین ببرند، از این طریق سلول ها را برای مدت طولانی سالم نگه می دارد و پیشرفت بیماری پارکینسون را کند می کند." در مرحله بعد، بهینه ترین دوز برای استفاده از آمبروکسول تعیین خواهد شد تا ببیند آیا می تواند بیماری پارکینسون را در یک کارآزمایی بالینی بزرگ کند کند. دو موسسه Trust Parkinson's Trust و Van Andel در حال حاضر بطور جدی در حال انجام آزمایشات بالینی برای درمان پارکینسون با آمبروکسول هستند.

انتهای پیام/

289 / 336 پارکینسون درمان پارکینسون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پارکینسون درمان پارکینسون بیماری پارکینسون سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب غزه منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «مارگارت هریس»، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت امروز جمعه گفت: هرگونه حمله به رفح مانع از عملیات امدادرسانی خواهد شد.

وی از تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح ابراز نگرانی کرد و گفت این حمله منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

هریس به شبکه خبری الجزیره گفت: هرگونه حمله به رفح منجر به افزایش نرخ مبتلا به بیماری خواهد شد. آب آلوده غزه باعث افزایش شیوع بیماری‌ها در بین مردم می‌شود.

وی افزود افزایش دما، وضعیت سلامتی افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن را بدتر می‌کند.

پیش از این هم سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داد هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح می‌تواند باعث کشتار غیرنظامیان شود و جان صدها هزار نفر از ساکنان نوار غزه را به خطر بیندازد.

پیشتر وزارت بهداشت غزه تعداد شهدای جنگ غزه را ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ تن اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب