Web Analytics Made Easy - Statcounter

شلغم به طور مکرر در آشپزی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد و گفته می شود به عنوان خلط آور برای بیماری های تنفسی عمل می کند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا ، ما داروی مدرن را تحسین می کنیم که به ما هدیه هایی مانند شربت سرفه و ایبوپروفن می دهد. اما طبیعت چیزهای زیادی برای ارائه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
فرهنگ های مختلف هزاران سال است که به دنبال درمان در محیط پیرامون خود هستند و فرصت کافی برای آزمون و خطا وجود دارد.   شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و بریدگی‌های زیاد است. ریشهٔ آن غدّه‌ای و به شکل‌های گرد یا دراز به رنگ سفید با لکه‌های بنفش می‌باشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.    در دوران قرون وسطی ، شلغم به عنوان یک سبزی محبوب که اغلب توسط طبقه پایین اقتصادی مصرف می شود ، در اروپا مشهور شد. امروزه شلغم به طور گسترده ای در غذاهای متنوع میل می شود و به عنوان عضوی از خانواده چلیپایی ها از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در یک شلغم متوسط ​​فقط 34 کالری ، 4 گرم فیبر هنگام پخت و 1 گرم پروتئین وجود دارد. همچنین حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین C است.   هنگامی که من یک دختر کوچک بودم و سرفه می کردم ، مادربزرگ من این شربت طبیعی و کاملا جادویی را تهیه می کرد که تهیه آن آسان و ارزان بود. معجون هیچ عارضه ای ندارد ، کاملاً طبیعی است و هر سرفه ای را بهتر از شربت های بسته بندی شده تجاری معالجه می کند.   طرز تهیه شلغم و عسل برا سرماخوردگی   روش اول تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل: 1 شلغم سفید اندازه متوسط ​​   1/2 فنجان عسل خام   مراحل:   قسمت بالایی شلغم را بریده و داخل آن را بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است می توانید آن را را وسط نصف کنید. سوراخ ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.   عسل را به داخل شلغم اضافه کرده و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و درب ظرف را بپوشانید. بسته به دمای اتاق ، شلغم را برای مدت 2-3 ساعت در ظرف بگذارید. هرچه دمای اتاق گرمتر شود ، شربت سریعتر آماده استفاده می شود.   2 قاشق چای خوری شربت را ، 3-4 بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید استفاده کنید.   روش دوم تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:   شلغم‌ ها را شسته و پوست بگیرید و داخل شلغم‌ ها را با قاشق خالی کنید.   داخل هر شلغم‌ را با یک قاشق مرباخوری عسل پر کنید، دقت کنید که لب‌ به لب پر نکنید.   حالا شلغم‌ ها را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف پیرکس که تحمل حرارت داشته باشد قرار دهید.   درب ظرف را ببندید.   حالا یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و ظرف حاوی شلغم‌ ها را داخل آن قرار دهید.   قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و شعله را خیلی کم کنید.   حدود ۲ ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شلغم‌ ها خنک شوند.   وقتی شلغم‌ ها خنک شدند، مایع داخل آن‌ ها را درون لیوان بریزید.   حالا از این معجون معجزه‌ گر، در روز ۳ وعده میل کنید تا اثر شفا بخش آن را ببینید.   نکته: عسل به عنوان ماده استخراج کننده عمل کرده و یک ماده طبیعی را از شلغم خارج می کند که یک آنتی بیوتیک طبیعی تولید می کند. این آنتی بیوتیک طبیعی علائم سرماخوردگی از جمله گلودرد ، سرفه ، گرفتگی صدا و احتقان را برطرف می کند.  

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرماخوردگی درمان سرماخوردگی شلغم قرار دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۷۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد