Web Analytics Made Easy - Statcounter

طب سنتی و گیاهی برای بسیاری از مشکلات سلامت، راهکار ارائه داده است.

بازگشت به استفاده از دارو‌های گیاهی امروز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این دارو‌ها علاوه بر این که عوارض چندانی ندارند، می‌توانند برای بسیاری از مشکلات کارآمد باشند.

یکی از مشکلاتی که در سال‌های اخیر بسیاری از مردم را تحت تاثیر قرار داده، سرفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای درمان سرفه نیز طب سنتی راهکار‌های فراوانی ارائه داده است.

سرفه و درمان‌های طبیعی

برای سرفه‌های مزمن ترکیبات بسیار موثری وجود دارند. اگر با سرفه‌های مداوم دست و پنجه نرم می‌کنید، می‌توانید به داروخانه گیاهی مراجعه کنید. طبیعت برای مشکلات مختلف، دارو‌های شفابخش متعددی ارائه داده است.

اگر با حملات سرفه‌های بی وقفه دست و پنجه نرم می‌کنید، می‌توانید از این مخلوط دارویی ابن سینا بهره‌مند شوید.

ترکیب فندق و عسل

ابن سینا بیان می‌کند که مخلوط کردن فندق با عسل و خوردن آن سرفه مزمن را برطرف و تنفس را آسان می‌کند. وی برای درمان سرفه مخلوط‌های دیگری هم ارائه داده است.

 شربت عسل

مخلوطی از عسل و آب که روی حرارت کم پخته می‌شود. برای ضعف بدن، سرفه و التهاب ریه مفید است.

دستور تهیه:

عسل و آب روی حرارت کم پخته و کف آن گرفته می‌شود.

بعد از جوش آمدن صاف می‌شود.

در مخلوط شکر و آب، کف پس از جوش آمدن مخلوط برداشته می‌شود.

سپس گیاهانی مانند صمغ ماستیک، زعفران، دارچین و گلنگل را به آن اضافه می‌کنند.

شربت صمغ کاج

شربت قیر از شیره نوعی درخت کاج تشکیل شده است. از آن جایی که رنگ این شربت سیاه است و طعم دودیِ قوی و تلخی دارد با نام شربت قیر شناخته می‌شود.

این شربت به هضم غذا کمک می‌کند.

برای مشکلاتی مانند سرماخوردگی، سرفه، اسهال مزمن و ترشحات رحمی مفید است.

شربت قیر

در سرفه‌های مزمن که با تب بالا همراه نباشند، بسیار مفید است.

برای درد قفس سینه مفید است.

نقش مثبتی در سلامت ریه دارد.

شربت ازگیل

برای سرفه و مشکلات روده مفید است.

درد‌های سینه را تسکین می‌دهد.

برای درد‌های رحم مفید است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ترکیب های گیاهی سرفه مزمن ارائه داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • حس خوب حمایت
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها